ONZE DIENSTEN

Zonneschijn Thuiszorg is een samenwerkingsverband van twee ervaren verpleegkundigen. Wij bieden iedereen die daar behoefte aan heeft persoonlijke zorg aan huis.

Bij Zonneschijn Thuiszorg zijn er geen wachtlijsten, zelfs als u per direct zorg nodig heeft, dan zijn we er voor u!

BEGELEIDING
Heeft u weleens het gevoel dat u de grip op het dagelijks leven lijkt te verliezen? Soms loopt het thuis niet helemaal naar wens. Bijvoorbeeld als u door verschillende oorzaken moeite heeft met het vasthouden van het dagritme, het rondkomen met uw huishoudgeld of hulp kan gebruiken bij de opvoeding. Zonneschijn Thuiszorg biedt praktische ondersteuning en begeleiding om weer grip te krijgen op het leven van alledag.

NACHTZORG
Uw eigen omgeving is de plek waar u het liefste bent, ook wanneer u ‘s nachts verpleging of verzorging nodig heeft. Voor korte of lange duur. Zonneschijn Thuiszorg zorgt ervoor dat u uw leven zo normaal als mogelijk kunt leven.Denk aan het controleren en vervangen van een infuus, geven van medicijnen, helpen bij het toiletbezoek en geven van andere slaaphouding.

ZORG BIJ U THUIS
Zonneschijn Thuiszorg is er voor iedereen die kwaliteit van leven belangrijk vindt. U bent het liefst in uw eigen omgeving. Ook bij ziekte, een beperking of tijdens een herstelperiode (bijvoorbeeld na een medische ingreep). Ook het begeleiden naar instanties, oefenen om de administratie te doen, het opnieuw leren lopen na een beroerte, behoort tot de diensten die we u kunnen bieden.

VERZORGING | VERPLEGING | NACHTZORG | TERMINALE ZORG | BEGELEIDING

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie